Tags

,

Armageddon

Overstromingen in Engeland en Zuid-Amerika, doden bij tornado’s in de VS, dodelijke zandverschuivingen in China, warmtegolf in Europa en een spreeuwenplaag in de heilige stad Rome. En dan gaat ook nog een groot aantal gevaarlijke gekken bloedvergietend de wereld rond om onder de vlag van ‘de ware islam’ – terwijl de islam er in werkelijkheid niets mee van doen heeft – de aarde te ‘zuiveren’ van ongelovigen en de eindtijd te bespoedigen. Zodat zij op korte termijn hun ‘verlosser’ kunnen ontvangen.

Wie in eindtijden gelooft, wie werkelijk denkt dat de Apocalyps aanstaande is…..die heeft niet veel bevestiging van zijn ideeën meer nodig.

Harderwijk wachtte niet af en bracht dit jaar ‘gecontroleerd’ zijn eigen Apocalyps tot stand. ‘Waterfront’ heet het: een stadsvernieuwingsproject, waarvoor eerst vele vierkante kilometers ‘oude wereld’ gesloopt moesten worden. Dat is inmiddels achter de rug; alleen molen ‘de Hond’ heeft stand gehouden. Nu is het nog een kwestie van afwachten wanneer de voorspelde Verlosser komt. Als de Goden nu maar geen dolfijnen zijn……

 

 

 

 

Advertenties